Gastenboek

Gebruik ons gastenboek

gastenboek glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, Geert Hochstenbach, workshops, uniek, kinderfeestje,Gastenboek van Vetro Colorato is om een boodschap achter te laten. Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen wilt noteren die u heeft beleefd bij een van onze workshops of cursussen. Of schrijf er uw mening of positieve kritiek over de website even in. Uiteraard nemen wij ons de vrijheid om te bepalen of wij het bericht plaatsen.

 

Heeft u een puntje van kritiek?

Laat ons dit ook weten door even contact met ons op te nemen via telefoon of contactformulier. Want ook wij zijn maar mensen en van positieve kritiek kunnen wij leren.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 6=

(23)
1 2 3 4 5
>
(23) J. Kelders
zo, 15 april 2018 15:33:55 +0000

Beste Geert en familie, gisteren heb ik mijn vijftigste verjaardag bij jullie gevierd. Wat een geweldige en zonnige dag. De dames en heren hebben onder prettige begeleiding mooie werkstukken gemaakt . Iedereen vond het leuk. Ik ben natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Een mooie herinnering. Jammer dat het voorbij is. Ik zou het zo weer doen! Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Comment:

Hallo Jos,

Bedankt voor je leuke commentaar. Ook wij hebben genoten van deze middag. Je hebt groots uitgepakt voor je verjaardag en het is, zoals je als schrijft, een dag die iedereen nog lang zal herinneren.
Jullie hebben hard gewerkt met mooie resultaten. Het gezamenlijk glas in lood raam, met een door iedereen een beschilderd stuk glas, zullen we samen in elkaar zetten zodat je dagelijks aan je verjaardag en je gasten herinnerd zult worden.

groetjes, Emmy, Petra en Geert

(22) Els Bontemps
zo, 11 maart 2018 17:29:36 +0000

Beste Geert,
23 februari hebben we bij jou schitterende werkstukken gemaakt! Ik werd hiervoor door mijn familie verrast voor mijn 65e verjaardag. We hebben allemaal genoten! Genoten van de ontspannen sfeer, het fijne werken, jouw hulp en geduld en de prachtige engeltjes en vogeltjes in glas in lood! Het was super: nogmaals dank je wel

Comment:


Hallo Els,
Het was een gezellige middag. Jullie hebben allemaal hard gewerkt. Werken met glas in randlood is een leuke techniek en je moet dan ook nog eens solderen voor het eindresultaat. De engeltjes en vogeltjes waren heel leuk en ik ga ervan uit dat ze bij alle dames een mooi plekje hebben gekregen. Een leuke herinnering aan jouw verjaardag en aan een hele gezellige middag. Jullie ook bedankt!

groetjes, Geert.

(21) Peter van kroonenburgh
wo, 10 januari 2018 10:08:39 +0000

Vetrocolorato is een aanrader om een leuke, gezellige en leerzame avond bij door te brengen.
Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt onder deskundige begeleiding

Comment:


Hallo Peter,
Wat een leuk commentaar. Mensen met eigen ideeën zijn altijd welkom. Ik leer er vaak ook nog van.

Groet, Geert

(20) Sandra
zo, 17 december 2017 14:10:55 +0000

Hallo Geert,
Bedankt voor het zeer geslaagde kinderfeestje voor Julie's 10e verjaardag. De glaswerkjes zijn heel mooi geworden en alle meiden zijn er heel blij mee!

Comment:


Hallo Sandra,
Geen dank. De meiden waren gezellig en hebben hard gewerkt wat ook te zien is aan de resultaten.

groetjes, Geert

(19) Kim nelissen
vr, 8 december 2017 21:39:19 +0000

Hallo Geert,

Een echte aanrader, Inske heeft enorm genoten van haar feestje en de rest ook natuurlijk, wat een prachtige eindresultaten hebben wij mogen ontvangen, bedankt voor het geduld super uitleg en gastvrijheid!!

Comment:

Hallo Kim,
Wat leuk dat jullie dochter Inske zo genoten heeft van haar feestje. Het was ook een gezellige middag met prachtige resultaten voor alle kinderen.

groet, Geert

>