Gastenboek

Gebruik ons gastenboek

gastenboek glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, Geert Hochstenbach, workshops, uniek, kinderfeestje,Gastenboek van Vetro Colorato is om een boodschap achter te laten. Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen wilt noteren die u heeft beleefd bij een van onze workshops of cursussen. Of schrijf er uw mening of positieve kritiek over de website even in. Uiteraard nemen wij ons de vrijheid om te bepalen of wij het bericht plaatsen.

 

Heeft u een puntje van kritiek?

Laat ons dit ook weten door even contact met ons op te nemen via telefoon of contactformulier. Want ook wij zijn maar mensen en van positieve kritiek kunnen wij leren.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 9=

(27)
1 2 3 4 5 6
>
(27) bram en nick moonen
do, 13 september 2018 11:43:21 +0000

Op 23 juli hebben wij, Bram en Nick Moonen,met oma een workshop glas schilderen gehad.Wij hebben ons goed vermaakt en het leuk gehad .Geert heeft ons goed geholpen en het resultaat was mooi.
Comment:

Hallo Nick en Bram, en natuurlijk oma,

Bedankt voor de gezellige middag. Jullie hebben hard gewerkt en de werkstukken zijn erg mooi geworden. Op Google+ kunnen jullie de foto's zien van deze middag en de werkstukken.

groetjes, Geert

(26) Betsy Moonen-Corpeleijn
di, 31 juli 2018 21:40:44 +0000
url 

Op 23 juli 2018 een hele gezellige ,leerzame workshop gehad met de kleinzonen Nick en Bram.
Een aanrader voor iedereen.
Bedankt Geert.

Comment:

Hallo Betsy,

Bedankt voor je leuke reactie. Ik vind het leuk om te horen dat jullie een leuke middag gehad hebben.
groetjes, Geert

(25) MIranda Brangers
ma, 2 juli 2018 09:48:06 +0000

Ons personeelsfeest was mede dankzij uw bijzondere en gezellige workshop helemaal geweldig!

Dank jullie wel!

Comment:


PIW-groep, jullie bedankt dat een aantal medewerkers van jullie bij ons de workshops hebben mogen volgen. Het was een heel geslaagde middag waar ook wij van genoten hebben.

Petra en Geert

(24) Chantal Birx
ma, 18 juni 2018 17:51:36 +0000

Hallo Geert,

Nogmaals bedankt voor de gezellige middag. We hebben allemaal genoten, zowel de kinderen als opa en oma hebben mooie glazentuinprikkers gemaakt, die momenteel vrolijk in onze tuinen staan. Deze workshop is een aanrader!

Zeker tot ziens!
Chantal
Comment:

Hallo Chantal en familie,

Bedankt voor jullie leuke reactie. De gekke vogels die jullie gemaakt hadden waren prachtig en hebben nu hun plekje gevonden om te schitteren.

groet, Geert.

(23) J. Kelders
zo, 15 april 2018 15:33:55 +0000

Beste Geert en familie, gisteren heb ik mijn vijftigste verjaardag bij jullie gevierd. Wat een geweldige en zonnige dag. De dames en heren hebben onder prettige begeleiding mooie werkstukken gemaakt . Iedereen vond het leuk. Ik ben natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Een mooie herinnering. Jammer dat het voorbij is. Ik zou het zo weer doen! Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Comment:

Hallo Jos,

Bedankt voor je leuke commentaar. Ook wij hebben genoten van deze middag. Je hebt groots uitgepakt voor je verjaardag en het is, zoals je als schrijft, een dag die iedereen nog lang zal herinneren.
Jullie hebben hard gewerkt met mooie resultaten. Het gezamenlijk glas in lood raam, met een door iedereen een beschilderd stuk glas, zullen we samen in elkaar zetten zodat je dagelijks aan je verjaardag en je gasten herinnerd zult worden.

groetjes, Emmy, Petra en Geert

>