Gastenboek

Gebruik ons gastenboek

gastenboek glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, Geert Hochstenbach, workshops, uniek, kinderfeestje,Gastenboek van Vetro Colorato is om een boodschap achter te laten. Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen wilt noteren die u heeft beleefd bij een van onze workshops of cursussen. Of schrijf er uw mening of positieve kritiek over de website even in. Uiteraard nemen wij ons de vrijheid om te bepalen of wij het bericht plaatsen.

 

Heeft u een puntje van kritiek?

Laat ons dit ook weten door even contact met ons op te nemen via telefoon of contactformulier. Want ook wij zijn maar mensen en van positieve kritiek kunnen wij leren.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 8=

(25)
1 2 3 4 5
>
(25) MIranda Brangers
ma, 2 juli 2018 09:48:06 +0000

Ons personeelsfeest was mede dankzij uw bijzondere en gezellige workshop helemaal geweldig!

Dank jullie wel!

Comment:


PIW-groep, jullie bedankt dat een aantal medewerkers van jullie bij ons de workshops hebben mogen volgen. Het was een heel geslaagde middag waar ook wij van genoten hebben.

Petra en Geert

(24) Chantal Birx
ma, 18 juni 2018 17:51:36 +0000

Hallo Geert,

Nogmaals bedankt voor de gezellige middag. We hebben allemaal genoten, zowel de kinderen als opa en oma hebben mooie glazentuinprikkers gemaakt, die momenteel vrolijk in onze tuinen staan. Deze workshop is een aanrader!

Zeker tot ziens!
Chantal
Comment:

Hallo Chantal en familie,

Bedankt voor jullie leuke reactie. De gekke vogels die jullie gemaakt hadden waren prachtig en hebben nu hun plekje gevonden om te schitteren.

groet, Geert.

(23) J. Kelders
zo, 15 april 2018 15:33:55 +0000

Beste Geert en familie, gisteren heb ik mijn vijftigste verjaardag bij jullie gevierd. Wat een geweldige en zonnige dag. De dames en heren hebben onder prettige begeleiding mooie werkstukken gemaakt . Iedereen vond het leuk. Ik ben natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Een mooie herinnering. Jammer dat het voorbij is. Ik zou het zo weer doen! Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Comment:

Hallo Jos,

Bedankt voor je leuke commentaar. Ook wij hebben genoten van deze middag. Je hebt groots uitgepakt voor je verjaardag en het is, zoals je als schrijft, een dag die iedereen nog lang zal herinneren.
Jullie hebben hard gewerkt met mooie resultaten. Het gezamenlijk glas in lood raam, met een door iedereen een beschilderd stuk glas, zullen we samen in elkaar zetten zodat je dagelijks aan je verjaardag en je gasten herinnerd zult worden.

groetjes, Emmy, Petra en Geert

(22) Els Bontemps
zo, 11 maart 2018 17:29:36 +0000

Beste Geert,
23 februari hebben we bij jou schitterende werkstukken gemaakt! Ik werd hiervoor door mijn familie verrast voor mijn 65e verjaardag. We hebben allemaal genoten! Genoten van de ontspannen sfeer, het fijne werken, jouw hulp en geduld en de prachtige engeltjes en vogeltjes in glas in lood! Het was super: nogmaals dank je wel

Comment:


Hallo Els,
Het was een gezellige middag. Jullie hebben allemaal hard gewerkt. Werken met glas in randlood is een leuke techniek en je moet dan ook nog eens solderen voor het eindresultaat. De engeltjes en vogeltjes waren heel leuk en ik ga ervan uit dat ze bij alle dames een mooi plekje hebben gekregen. Een leuke herinnering aan jouw verjaardag en aan een hele gezellige middag. Jullie ook bedankt!

groetjes, Geert.

(21) Peter van kroonenburgh
wo, 10 januari 2018 10:08:39 +0000

Vetrocolorato is een aanrader om een leuke, gezellige en leerzame avond bij door te brengen.
Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt onder deskundige begeleiding

Comment:


Hallo Peter,
Wat een leuk commentaar. Mensen met eigen ideeën zijn altijd welkom. Ik leer er vaak ook nog van.

Groet, Geert

>