Familie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes

Familie-, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes

familie-bedrijfsuitjes- vrijgezellenfeestjes vriendinnenmiddag bij Glasatelier Vetro Colorato, geert hochstenbach, neerbeek, limburg, glasbewerken, workshopFamilie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes? Bent u op zoek naar een heel persoonlijk cadeau of wilt u met een aantal familieleden, collega’s of vrienden een gezellige middag of avond hebben.
Dan bent u op het juiste adres bij Vetro Colorato in Neerbeek.

familie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes, familiewerkstuk voor het 40-jarig huwelijk, Glasatelier Vetro Colorato, geert hochstenbach, neerbeek, limburg, glasbewerken, workshopTijdens deze middag of avond kunt u dan een persoonlijk werkstuk maken of met z’n allen werken aan een groepswerkstuk voor bijvoorbeeld het afscheid van een collega of voor het toekomstig bruidspaar.
Wat u ook maar wilt maken de mogelijkheden tijdens uw familie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes zijn eindeloos.
De techniek die u gebruikt is de techniek van het “Verven met koud vloeibaar glas”.
Kiest u voor een gezamenlijk werkstuk, dan zal elke deelnemer hier een gedeelte van maken. Als alle delen klaar zijn worden deze op een transparante glasplaat gelegd en in de oven op een temperatuur van ongeveer 830°C versmolten. Heeft u ervoor gekozen om een schaal te maken, dan zal het werkstuk voor een tweede keer in de oven moeten, zodat het zijn definitieve vorm krijgt.

Iedereen maakt uit een voorgesneden glas,een kunstwerk met verven met koud vloeibaar glas. Wat later door mij of iemand van de groep in glas in lood gezet wordt. Men ziet en leert dan ook iets met het werken met glas in lood.

Kosten

familie-bedrijfsuitjes- vrijgezellenfeestjes, vriendenclub Sweikhuizer Mannenkoor bij Glasateleir Vetro Colorato, geert hochstenbach, neerbeek, limburg, glasbewerken, workshopDe kosten van die familie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes zijn afhankelijk van wat u die dag gaat maken. De prijs van individuele werkstukken start bij € 25,00 per persoon. Daarnaast kan er een gezamenlijk werkstuk worden gemaakt. De prijs van dit werkstuk wordt onder andere bepaald door de dikte van het glas en de grootte van het werkstuk.

Wanneer

In overleg kunt u de dag en het tijdstip vastleggen. Het organiseren van familie-bedrijfsuitjes-vrijgezellenfeestjes e.d. is ook mogelijk in het weekend.

Nog vragen?

Neem dan gerust contact op met ons.