Workshop glas bewerken

 

Deelnemen aan een workshop of cursus glas bewerken in Limburg bij Glasatelier
Vetro Colorato

Deelnemen aan een workshop glas bewerken kan op allerlei manieren.

Helaas moeten wij mededelen dat alle vormen van cursus en feestjes dit jaar niet meer kunnen georganiseerd worden, met uitzondering van de glas in lood cursus. Door de vele aanvragen en de coronamaatregelen van de afgelopen 2 jaar zijn wij daartoe gedwongen. In december van 2022 zullen we opnieuw bekijken wat de stand van zaken in.

U kunt het niet bedenken of het is mogelijk. Wilt u individueel iets doen, in een groep met onbekende deelnemers of met uw eigen vrienden/familie. Neem contact op met ons. Bij iedere genoemde activiteit kunt u  zich door laten linken naar meer informatie over de desbetreffende workshop of cursus.
Tijdens de workshops kunnen door ons foto’s gemaakt worden. Deze plaatsen wij voor u op Google +. Daar kunt u ze dan weer downloaden voor u zelf. Heeft u hier bezwaar tegen, geef dit dan even voor de workshop aan.

We hebben tot nu toe de volgende activiteiten georganiseerd:

Uniek kinderfeestje

uniek kinderfeestje, workshop glasbewerken, vetro colorato, neerbeek, glasatelierBij Glasatelier Vetro Colorato is het mogelijk om een uniek kinderfeestje te houden. Alle kinderen maken hun eigen, uniek werkstuk en er is ook een mogelijkheid om een gezamenlijk werkstuk voor de jarige te maken. Zo is elk kind op zijn manier bezig met deze workshop glas bewerken. Na afloop heeft iedereen een blijvende herinnering aan de verjaardag van uw zoon of dochter.

Familie-of bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestjes

familie uitje, bedrijfsuitje, g;asatelier vetro colorato, neerbeek zuid limburgBent u op zoek naar een leuke activiteit voor een speciale groep mensen. Dan bent u bij Glasatelier Vetro Colorato aan het juiste adres. In een middag of op een avond kunt u samen met vrienden, collega´s of familie een workshop glas bewerken volgen. Natuurlijk onder het genot van koffie, thee met wat lekkers. Dit is ook een geweldige gelegenheid om samen aan een cadeau voor bijvoorbeeld een vertrekkende collega, een jarige of een bruidspaar te maken. Dus voor een familie-of bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestjes moet je bij ons zijn.

Glas in Lood

workshop glas bewerken gevorderdencursus, Glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, eindwerkstuk, levenAltijd al een glas in lood raam willen maken, maar denken dat dit niet mogelijk is. Glasatelier Vetro Colorato organiseert cursussen waar alle facetten van het maken van een glas in lood raam aan de orde komen. Na deze cursus beschikt u over de basis vaardigheden die nodig zijn om een glas in lood raam te maken. Tevens bestaat de mogelijkheid om bij Glasatelier Vetro Colorato de gevorderden cursus glas in lood te volgen. Na deze cursus kunt u geheel zelfstandig een glas in lood raam maken.

Glas in Randlood

Workshop glasbewerken vrolijke poppetjes, Randlood, Glasatelier Vetro Colorato, limburg, neerbeek, geert hochstenbachRandlood is een eenvoudiger techniek dan glas in lood. In 1 of 2 dagdelen maakt u een mooi werkstuk dat direct mee naar huis kan. Bij Glasatelier Vetro Colorato leert u om zelf glas te snijden, randlood om het glas te doen en dit te solderen. U kunt er ook voor kiezen dat ik het glas voorgesneden heb.

Glasfusing

workshop glasbewerken glasfusing Glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, geert hochstenbach, werkstuk, cursusDoor middel van glas versmelten (glasfusing) kunt u de mooiste en kleurrijkste werkstukken maken. Bij Glasatelier Vetro Colorato leert u hoe u glas kunt snijden, welke eigenschappen glas heeft en kunt u al uw creativiteit in uw werkstuk stoppen. Door het gebruik van verschillende kleuren glas ontstaat er een eindwerkstuk dat bij elke lichtinval anders zal zijn. Is deze workshop glas bewerken iets voor u?

Verven met koud vloeibaar glas

workshop glasbewerken, verven met koud vloeibaar glas, Glasatelier Vetro Colorato, neerbeek, limburg, geert hochstenbachWilt u alleen of in een groepje een persoonlijk glaswerkstuk maken. Bij Glasatelier Vetro Colorato kan dit. Met de techniek verven met koud vloeibaar glas hoeft u geen kunstenaar te zijn. In deze workshop glas bewerken werkt u met een techniek die het mogelijk maakt om mooie persoonlijke werkstukken te maken. U bepaalt de vorm en de kleuren die u wilt hebben. Vervolgens brengt u met een flesje koud vloeibaar glas op de glasplaat. Na afloop gaat alles in de oven en het resultaat zal werkelijk verbluffend zijn. Aan deze workshop glas bewerken houdt u een mooi eindresultaat over.