Workshop glas in randlood

Workshop glas in randlood net even anders als glas in lood

glas in randlood, glasatelier vetro colorato Workshop glas in randlood, weer een cursus die u kunt volgen bij glasatelier Vetro Colorato .

Niet meer mogelijk tot 2023

Door de vele aanvragen en achterstanden, opgelopen door coronamaatregelen, moet ik helaas besluiten om in 2022 geen feestjes of nieuwe cursussen aan te bieden. Hopelijk zijn dan alle aanvragen verwerkt. In december 2022 zal ik dit opnieuw beoordelen.

Deze workshop glas in randlood bestaat uit 1, maximaal 2 bijeenkomsten. De techniek is nagenoeg hetzelfde als van glas in lood, echter nu wordt gewerkt met een u-vormig loodprofiel (randlood) dat om het glas heen gevormd wordt. Alleen de uiteinden worden aan elkaar gesoldeerd. Elk stukje glas wordt zo omgeven door randlood. Als dit gebeurd is worden de glasstukjes aan elkaar gesoldeerd waardoor er een vorm ontstaat. Zo kunt u bijvoorbeeld een libel, vlinder, engeltje of een ander object maken. Na een workshop randlood is over het algemeen het werkstuk klaar en kunt u dit direct mee naar huis nemen. Heeft u nog nooit glas gesneden, dan bestaat er de mogelijkheid dat ik het snijwerk al voor u doe. De kleur van het glas moet dan wel van te voren besproken worden.

workshop glas in randlood, Libel voor binnen of buiten, Glasatelier Vetro Colorato, geert hochstenbach, neerbeek, limburg, glasbewerken, workshop

Kosten

Bij de workshop glas in randlood kunt u kiezen uit een aantal objecten waarvoor vaste prijzen gelden. Bij andere stukken die u kunt maken tijdens de workshop randlood bedragen de kosten € 10,00 per uur exclusief het materiaal (glas en lood, soldeersel ed.).

Wanneer

Voor de workshop glas in randlood kunt u op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur terecht. Ook op de dinsdag en donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur.

Ook voor de workshop glas in randlood geldt dat als u zelf een groepje van minimaal 4 mensen samenstelt, u in overleg een dag en tijdstip kunt afspreken. Wilt u alleen komen dan is de mogelijkheid op bovenstaande tijdstippen.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden neem dan gerust contact met ons op